Dato og klokkeslæt

25. maj 15.00–17.00

Det danske kongehus - Aktuel Status

Thomas Larsen

Fra du fik nytårschampagnen i den gale hals 31. december lidt over kl. 18 frem til dagene midt i januar mødte vi ham dagligt på TV - Nu kan du høre ham fortælle på Svanekegaarden:

Fremtiden for Kongehuset

En suveræn dronning har abdiceret efter svimlende 52 år på tronen – og et nyt kongepar skal tage over og åbne helt nye kapitler for en institution, der rækker mere end 1000 år tilbage i tiden.

Hør kongehusekspert Thomas Larsen fortælle om dronning Margrethes tid som regenten, et helt land lærte at holde af og respektere dybt, og hør ham fortælle om baggrunden for den overraskende, men kloge abdikation, som dronningen har gennemført.

Og hør ham ikke mindst fortælle om det nye tæt sammensvejsede team, som fremover skal stå i spidsen for Kongehuset, og som skal løfte den monumentale opgave, som består i at repræsentere landet udadtil og samle det indadtil. For det er i sin essens dén opgave, som venter det nye kongepar, Kong Frederik og Dronning Mary.

Thomas Larsen har i årenes løb interviewet medlemmerne af den kongelige familie, og har skrevet flere roste bøger om dronning Margrethe og Kongehuset, herunder De dybeste rødder samt Monark og Menneske. Derudover er han en meget anvendt ekspert i radio og tv, når der zoomes ind på kongefamilien og kongehuset.

 

Efter 52 år på tronen har Dronning Margrethe II overdraget ansvaret til Kong Frederik X og Dronning Mary ogI dette spændende foredrag, får vi en aktuel status på det danske kongehus, samt en unik indsigt i tronskiftet.

Thomas Larsen vil fortælle om Dronning Margrethe, en regent som hele nationen lærte at holde af og respektere dybt. Han fortæller også om baggrunden for den overraskende, men kloge abdikation, som Dronningen fik gennemført – og om det nye kongepar, som skal løfte den monumentale opgave, at repræsentere landet udadtil og samle det indadtil... Forbundne, forpligtet, for Kongeriget Danmark.

Thomas Larsen er journalist, politisk kommentator og forfatter til en række populære biografier af kendte danskere. Thomas Larsen har i årenes løb interviewet medlemmerne af den kongelige familie, og skrevet flere roste bøger om Dronning Margrethe og Kongehuset, herunder ”De dybeste rødder” og ”Monark og Menneske”. Derudover er han en yderst anvendt ekspert i radio og tv, når der zoomes ind på kongefamilien og kongehuset.

Anbefalinger fra andre, som har oplevet Thomas Larsen:

- "Thomas Larsen er utrolig kompetent og velforberedt. Hans foredrag var virkeligt spændende og gav gode og sobre vinkler på hans samtaler med Dronning Margrethe. Thomas var imødekommende og reflekterende overfor de mange spørgsmål fra deltagerne. En gennemført god oplevelse". (Nyborg Strands Sommerkursus)

- "Utroligt spændende foredrag med Thomas Larsen, som man kan mærke lever sig meget ind i det han fortæller om, og brænder for det. Vi har fået stor ros fra de deltagende, og alle gik derfra lidt klogere på hele situationen”. (Zenit Consult).

- "Thomas Larsen er en yderst kompetent foredragsholder. Som arrangør glæder man sig også over, at han møder op i god tid og interesserer sig for selve arrangementet". (FOF Syd- og Vestsjælland)

Sted

Svanekegaarden

Pris

Kr. 150 pr stk - SV kr. 135 - Ung u. 25 kr. 90 inkl billetgeyr
Køb billet