Koncert med VIVA

Drøm dig til en aften ved det caribiske hav. Lad dig kærtegne af en mild brise, en brise med toner fra en fjern fortid af længsel og melankoli.

Drøm dig til lyden af cubansk Son som ”la Tradición” foreskrev i halvtredserne. Som det lød - og stadig lyder - i ”La Casa de Trova”; inciterende og med et anstrøg af humor.

Viva er genrens førende og smukkeste danske orkester.[Citat Copenhagen Jazzhouse]

VIVA består af salsamusikere fra Danmark, som har fundet sammen i en fælles interesse for en særlig æra i cubansk musik, der hylder det enkle og melodiske og ikke mindst det dansable. Publikum tages med på en rejse gennem landskaber af gamle cubanske ”hits”. Der er også plads til en lille Plena fra Puerto Rico, en rytme der rykker og til noget alle kan synge med på.

VIVA startede i 2003 og har hurtigt etableret sig som et intimt og stilsikkert salsaband med energi og drive.VIVA har spillet i hele landet, fra Copenhagen Jazzhouse til Skanderborg Festival, samt haft æren af at være med til et utal af bryllupper, fødselsdage, receptioner og firmafester - og en Bodega i ny og næ.

Publikum har taget den meget behagelige lyd og stemning til sig som VIVA står for. Der er gang i den - men på en intim måde. Det er til fest og dans men egner sig også til at lytte til.
Resultatet er velswingende salsa udført af kun 4 mand m/k der i den grad kommer ud over scenekanten. For hvis ikke musikken sprudler er det lige meget!

VIVA er kort sagt salsa, som appellerer til det brede publikum, der sætter pris på livsglad musik leveret af nogle af de mest garvede kræfter i det danske salsamiljø.

VIVA består af:
Jeanette Arp: Vokal, Maracas & Guiro
Niclas Knudsen: Trés
Martin Krogh: Bas & Kor
Jesper Nørløv Arnholtz: Congas, Percussion & Kor
  • Presse4 300Dpi
  • Presse1 300Dpi
Fakta

Hvornår

  • lørdag den 23. marts 2019 kl. 19:30-21:30

Hvor

Svanekegaardens Teatersal

Pris

120,- ink. Gebyr Køb billet

Mere information

link
Flere arrangementer
Ib Spang Olsen - Juleudstilling 17.11.18 Svanekegaarden Der er åbent hver fredag – søndag 17. nov - 16. dec. samt 27.-30. dec kl. 13-16 Havz Jazz julekoncert 15.12.18 Svanekegaardens Teatersal Nødebo Præstegaard 22.12.18 Det gamle værksted Nødebo Præstegaard 22.12.18 Det gamle værksted Marskens Maler – Dan Thuesen 26.01.19 Svanekegaardens udstillingssal Udstillingen er åben hver fre. - søn. i perioden 26. jan. - 3. marts. En bornholmer med gul jord under fødderne 27.01.19 Svanekegaardens Teatersal Niels Jørgen Riis og Guido Paevatalu - Kyndelmissekoncert 10.02.19 Svanekegaardens Teatersal Fonnesbæk/Kauflin/Williams Trio - Vinterjazz 11.02.19 Svanekegaardens teatersal Mirakolinas fodbad - teater for børn 14.02.19 Svanekegaardens Teatersal Mirakolinas fodbad - teater for børn 15.02.19 Svanekegaardens Teatersal
Kalender