Louis and friends

En aften med musik, hvor forskellige musikstilarter mødes.
Flamenco, jazz og pop går sammen, med numre der både skaber ro, til numre med en masse energi. Egne kompositioner som Louis and Friends sammen har skabt. Facit er en spændende og anderledes musikalsk rejse.
Louis Claxton – guitar, der er bosiddende i Svaneke har samlet en lille håndfuld af sine musikalske venner til denne aften, nemlig Anders Juhl Nielsen – trompet, Olivia Blanco Nuñez – percussion samt Thorbjørn Jensen, klaver.
Anders Juhl Nielsen, har spillet masser af verdensmusik med blandt andre Fastpoholmen, Katamanto Highlife Orchestra og Afengin. Olivia Blanco Nuñez har studeret på en af de bedste musik skoler på Cuba, og har spillet med forskellige bands her i Danmark.
Thorbjørn Jensen arbejder til daglig som organist og korleder i Østerlars og Gudhjem kirker. Har spillet klaver, primært jazz og pop, i forskellige konstellationer i det københavnske musikliv. Også flittig brugt som akkompagnatør i korsammenhæng.
Louis Claxton er uddannet flamenco guitarist på Rotterdam Musikkonservatorium af Paco Peña. Udover flamenco har han studeret jazz og brasiliansk musik. Louis har desuden opholdt sig et år i Spanien, hvor han har studeret flamenco på Carmen de Las Cuevas. Spiller både med forskellige bands her på øen og i København.
Optræder regelmæssigt med den andalusisk fødte (og legendariske i dansk henseende) flamenco sanger Rafael Molina.
  • IMG 1555
Fakta

Hvornår

Hvor

Svanekegaardens teatersal

Pris

kr. 120 inkl. biletgebyr Køb billet
Flere arrangementer
Hans Pauli Olsen & Hjørdis Haack. Lene Degett. 29.09.18 Udstillingerne er åbne fre-søn kl. 13 – 16 fra 29. september til og med søndag d. 28. oktober samt alle dage i uge 42. Den gamle sangskat 04.10.18 Svanekegaardens Teatersal Mød en forfatter 2018-19 07.10.18 Svanekegaarden Peter Marott møder Den Faste Trio - i Svaneke 14.10.18 Svanekegaardens Teatersal Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband 16.10.18 Svanekegaardens teatersal En FanJAZZtisk Trommerejse 17.10.18 Svaneekegaardens Teatersal Trio Vitruvi 21.10.18 Svanekegaardens Teatersal Skandinaviens fornemmelse for jazz - Olav Harsløf 27.10.18 Svanekegaardens teatersal Op på hesten igen 04.11.18 Svanekegaardens Teatersal En livslang affære med Rusland - om kærlighed på grund og på trods! 11.11.18 Svanekegaardens Teatersal
Kalender