Niels Jørgen Riis og Guido Paevatalu - Kyndelmissekoncert

Svanekegaardens Kunst- og Kulturforening indbyder til Kyndelmissekoncert med NIELS JØRGEN RIIS og GUIDO PAEVATALU akkompagneret af MOGENS DAM

Kom og nyd et stille glas og glæde dig over værker af Donizetti, Puccini, Verdi, Carl Nielsen, Evert Taube, Gershwin; en bornholmsk sang bliver der nok også plads til – og en lille overraskelse…

NIELS JØRGEN RIIS
Født i Nyker i 1969. Hans musikalitet og gode stemme førte til, at han i 1994 – uden at have gået på konservatoriet – blev optaget på Operaakademiet I København og i 1998 ansat som operasolist ved Det Kongelige Teater; her har han senest i sæson 2017-18 sunget det lange, krævende parti som Dick Johnson i Puccinis Pigen fra Vesten.
Niels Jørgen Riis har sunget tenorpartier i utallige operaproduktioner, oratorier, rekvier og messer i ind- og udland samt sunget et stort udvalg af danske, svenske og italienske sange og romancer. Også TV- og filmproduktioner har han medvirket i.
På trods af ovennævnte store opgaver, tager Niels Jørgen Riis sig tid til at synge på Bornholm, såvel på Rønne Theater, - hvor han sammen med bl.a. Guido Paevatalu har lavet fine, festlige koncerter- som rundt omkring på øen, herunder flere gange på Svanekegaarden.

GUIDO PAEVATALU
Guido Paevatalu (baryton) er uddannet på Opera-Akademiet og debuterede på Det Kgl. Teater i 1982. Her har han siden medvirket i en lang række roller, hvoraf bl.a. kan fremhæves Mozart-roller som greven i Figaros bryllup, titelpartiet i Don Juan og Papageno i Tryllefløjten. En lang række Italienske roller er det også blevet til og sidst men ikke mindst Wagner-partier som Wolfram i Tannhäuser og Beckmesser i Mestersangerne.
Paevatalu har medvirket i adskillige produktioner for DR-TV, optrådt på prestigefyldte festivaler og givet koncerter med en lang række orkestre både i ind- og udland. Guido Paevatalu har indspillet flere cd’er, bl.a. Boris Godunov med Dmitrij Kitajenko samt en solo-cd med danske romancer.
Guido Paevatalu er operachef i GuidOpera, som han stiftede i 2008. Han er instruktør, scenograf og producent af kammeroperaens forestillinger, og Niels Jørgen Riis har medvirket i adskillige af GuidOpera’s nyopsætninger, bl.a. Bajadser (Leoncavallo) og Kappen (Puccini).

LEIF GREIBE
Pianisten Leif Greibe har igennem mange år været operarepetitør på Det Kongelige Teater og har arbejdet med nogle af verdens største sangere, musikere og dirigenter. Igennem de seneste år har han i stigende grad optrådt som kapelmester i kammeropera sammenhænge. Herudover er han en eftertragtet kammermusiker.
  • Niels Jørgen Riis
  • Guido Paevatalu Lille
Fakta

Hvornår

Hvor

Svanekegaardens Teatersal

Pris

200 kr. inkl. billetgebyr - 175 for medlemmer Køb billet
Flere arrangementer
Marskens Maler – Dan Thuesen 26.01.19 Svanekegaardens udstillingssal Udstillingen er åben hver fre. - søn. i perioden 26. jan. - 3. marts. og ALLE dage 9.-17. februar (u. 7) LOVE ME DO - en Beatles-cabaret fra Cafe Liva 23.02.19 Svanekegaardens Teatersal LOVE ME DO - en Beatles-cabaret fra Cafe Liva 24.02.19 Svanekegaardens Teatersal Bhs censurede forårsudstilling tilmeldingsfrist 01.03.19 Svanekegaarden Katie Thiroux (US) - Jazz på topniveau - Vinterjazz 02.03.19 Svanekegaardens Teatersal ALT FOR VERDEN 10.03.19 Svanekegaardens Teatersal Generalforsamling Kunst- og Kulturforeningen 14.03.19 Svanekegaardens Teatersal Mød en forfatter 2018-19 17.03.19 Svanekegaarden Familiekoncert: Viva - i Svaneke 23.03.19 Svanekegaardens Teatersal Koncert med VIVA 23.03.19 Svanekegaardens Teatersal
Kalender