Kom og vær med

SVANEKEGAARDENS KUNST OG KULTURFORENING blev stiftet i 2002 som en støtte til Svanekegaarden vinterarrangementer.

Gennem sine aktiviteter i Svanekegaarden arbejder foreningen for at udbrede kunst og kultur på Bornholm.

I dag står foreningen for gårdens udstillinger, herunder Bornholms Censurerede Forårsudstilling, desuden afholder foreningen en række cafearrangementer i løbet af vinterhalvåret samt en kyndelmissekoncert. Øvrige arrangementer afholdes af Fonden Svanekegaarden

Kunst og kulturforeningen er baseret på medlemmers kontingent.

Foreningen modtager også støtte fra Bornholms Regionskommune og lejlighedsvis sponsorstøtte fra det bornholmske erhvervsliv.

AKTIVITETER

· Foreningen arrangerer skiftende kunstudstillinger i udstillingslokalet.

· Foreningen tilbyder foredrag, koncerter og andrekulturelle arrangementer i teatersalen.

· Ved udstillinger er der gratis entre for medlemmer, i åbningstiden og ved ferniseringer.

· Ved SKK's arrangementer er der en reduceret entré for medlemmer.

· Medlemmer modtager jævnligt nyhedsbreve med oplysninger om foreningens egne og øvrige arrangementer i Svanekegaarden.

KUNSTINDKØB Foreningen foretager gennem året indkøb af kunst – hovedsagelig fra udstillingerne – til udlodning blandt medlemmerne på den årlige generalforsamling.

Til medlemmer ydes der 10 % rabat ved køb fra udstillinger.

Vibeke 2
Vibeke Eskesen