STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

11.–20. okt 19.30–22.00

Svaneke Cabaret 2019

Samvær(d) - Vi løfter lige et øjenbryn

Efteråret er over os – de 2 weekender omkring efterårsferien kommer tættere og tættere på og Svanekegaarden er fyldt til randen med mennesker der øver sig i Samvær(d), ord som influencer (som ikke har noget med 40 i feber at gøre), cis-kønnet, intersektionel feminisme og toksisk maskulinitet, deadnaming osv.osv. De er også stærkt inspirerede inspirere af fænomenet/ordet “at krænke” - eller “krenke”, sådan som det ofte bliver udtalt. I tidligere tider kunne man blive stødt, fornærmet, forurettet, fortørnet osv., men ordet “krænket” har lissom erstattet/fejet alle disse ord af banen!

Hvem de mennesker er??? Jamen det er jo de skønne mennesker i Svaneke-Cabareten der har indtaget Svanekegaarden De tager traditionen tro tidens trends og tåbelige tendenser under kærlig mishandling, som de i øvrigt har gjort hvert andet år siden 2011. Som sædvanlig var der ingen af dem, der havde tid til at lave cabaret, hverken de arbejdsramte eller de, der nu er pensionister? Men det er der vel kun mennesker, der stadig er på arbejdsmarkedet, der ikke kan forstå - altså det med pensionisterne, ikkesandt?

MEN: DE kan allesammen ganske enkelt ikke lade være med at lave cabaret! Så nu giver de deres kritiske bud på 2019 - med andre ord: DE LØFTER LIGE ET ØJENBRYN!

På scenen møder publikum: Nina Soelberg - Stina Rasmussen - Cecilie Mattsson - Aja Braid - Helle Kvanhauge - Jørgen Sonne - Michael Espersen - Jacob Bondo Schultz sammen med musikken, der består af Lars Nørgård - Niels Bachmann - Bo Nilsson

Teksterne er begået af Ingrid Larsen - Peter Poulsen - Nina Solberg - Cecilie Mattsson - Stina Rasmussen - Aja Braid - Niels Sivebæk Mogensen og scenografien står Gitte Helle for. Plakaten er kreeret af Jane Hamilton og Svanekegaarden forsøger at holde styr på administration og billetsalg.

Cabareten spiller fre-søn 11.-13. og 18.-20. oktober kl. 19.30

Sted

Svanekegaardens teatersal

Pris

Pris kr. 120 inkl. billetgebyr.
Køb billet