STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

26. juni 19.30–21.30

Christina Bjørkøe, Niklas Walentin & Niels Hav

En poetisk juni aften med musik og poesi

Der bliver klassisk musik og poesi af prisvindende verdensklasse, når Svanekegaarden byder på en poetisk juni aften, hvor pianisten Christina Bjørkøe sammen med violinisten Niklas Walentin og lyrikeren Niels Hav har sammensat et program, der blander musik og poesi. 


Programmet bliver let og sommerligt, hvor musikken blandes med oplæsning så musik og poesi gå op i en højere enhed. De tre kunstnere har lovet at det bliver en dejlig aften, med vægten lagt på sommerens lyksaligheder.


Debut som 16-årig 
Christina Bjørkøe debuterede fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 1997. Hun optrådte som solist med symfoniorkester allerede som 16-årig og har siden givet talrige koncerter som solist og kammermusiker herhjemme og rundt i Europa, USA, Sydamerika og Asien. Hun har modtaget adskillige priser og legater, blandt andet P2-prisen. Christina Bjørkøe er ansat som docent ved Syddansk Musikkonservatorium. 

Koncerten bliver en lejlighed til et gensyn med violinisten Niklas Walentin, som både gæstede både Svanekegaarden og Campus i efteråret 2018 

Niklas Walentin har for længst placeret sig helt i front blandt de unge talenter. Han havde i november 2017 en opsigtsvækkende debut fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og han har forinden vundet de fleste danske konkurrencer for klassisk musik og modtaget dertil hørende talentpriser. 

Niels Hav er digter og novelleforfatter. Hans værker er oversat til mange sprog. Sammen har Christina Bjørkøe og Niels Hav optrådt med musik & poesi herhjemme og i udlandet.

Sted

Svanekegaardens Teatersal

Pris

Alm. kr. 180 og kr. 100 for unge u. 25 år inkl. billetgebyr
Køb billet