STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

31. juli 19.30–22.00

Mads Mathias & Band

Danmark ubestridte Croonerkonge

Han gæstede Svanekegaarden for 2 år siden, hvor han kom direkte fra optræden i Royal Albert Hall, og leverede et brag af en koncert på Svanekegaarden. Nu er det lykkedes at overtale ham til et genbesøg

"Danmarks førende mandlige jazzvokalist, lægger an til internationalt gennembrud." - Michael Bo, Politiken

Den danske jazz stjerne Mads Mathias er en singer/songwriter og saxofonist, der har erobret hjertet af musikelskere med sin karismatiske optræden, levende personlighed og kreative originale sange. 

Internationalt har karrieren har for alvor taget fart i de sidste år hvor Mads bl.a. har turneret i Skandinavien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Thailand, Ukraine, Rusland, Kina, Korea og særligt i England hvor han for nylig åbnede London Jazz Festival sammen med Seal og Angelique Kidjo. 
Succesen i England har bl.a først til optræden i det legendariske Royal Albert Hall ved BBC Proms - Noget meget få danske jazz musikere kan prale af.

Inspireret og påvirket af de store jazzvokalister fra fortid og nutid fra Nat King Cole og Frank Sinatra til Harry Connick Jr., og med en dyb respekt for crooner tradition, er Mathias ikke desto mindre et originalt talent med en unik og ubesværet charmerende vokal og en evne til at skrive iørefaldende og mindeværdige, stilfuldt udformede melodier.

"Truly gifted artist" - Brian Blain, London Jazz News


'Free Falling' vandt ham en Danish Music Award Jazz som "Årets nye navn" samt en nominering til ”Årets vokal udgivelse”. 
Han blev tildelt en "Honorable Mention Award” ved en af verdens største sangskriver konkurrencer i USA - 'International Songwriting Competition' for sin sang ”Fool for Love". 
For nylig vandt han Leo Mathisen prisen og en endnu uafgjort finale plads ved American Song Contest for nummeret I'm All Ears' som udkommer på Mads Mathias' næste album.


”En international verdensstjerne in spe” - Gaffa

Sted

Svanekegaardens Teatersal

Pris

Alm. kr. 170 og kr. 100 for unge u. 25 år inkl. billetgebyr
Køb billet