STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

6. jul–25. aug 13.00–16.00

Grafik af Dea Trier Mørk

Sara Trier - sidste dag 16. aug

5. juli dobbelt fernisering kl. 15.30 – 17.00

 

I udstillingssalen viser vi

DEAS VERDEN - Grafiske værker af Dea Trier Mørch

Dea Trier Mørch (1941-2001) var humanist og socialrealist og fortolkede direkte, men med stor respekt og værdighed menneskelivet fra fødsel og familieliv til aktivisme og storpolitiske konflikter. Hendes enkle, udtryksfulde skildringer vækker genklang og stærke følelser, både blandt dem, der husker hende fra dengang, og dem, der oplever den markante, engagerede kunstner for første gang.

Dea Trier Mørch koblede det nære liv og tidens politiske strømninger til ét samlet projekt: menneskelivet med alt, hvad det rummer.

 

I teatersalens foyer kan man se

Billedværker SARA TRIER

Sara Trier (f. 1975) er som billedkunstner optaget af at fortælle historier fra det hektiske hverdagsliv i byen. Motiverne males med enkel, vibrerende streg og et satirisk bladtegnerudtryk. Sara underviser også som billedkunstlærer og leder større kollektive murmalerier med børn. Hun er en del af det kreative fællesskab Skabelonloftet på toppen af det tidligere B&W på Refshaleøen.                                                                                                                                                 

Sara Trier er uddannet på Arkitektskolen, Det Kongelig danske Kunstakademi (1994-96) og er desuden cand. mag. i Litteraturvidenskab fra Københavns Universitet (2007).

 

Dea Trier Mørchs udstilling er åben til og med 25. august, Sara Triers til og med fredag 16. august. (Ny Dato) Der er åbent hver dag mellem kl. 13.00 og 16.00.

Sted

Svanekegaardens udstillingssal Dea Trier Mørchs udstilling er åben til og med 25. august, Sara Triers til og med 18. august. Der er åbent hver dag mellem kl. 13.00 og 16.00.

Pris

Kr. 25,-, dog gratis for børn & medlemmer af Svanekegaardens Kunst- & Kulturforening