STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

19. september 16.00–18.00

A.J. Kazinski - en dansk krimi duo AFLYST

Bornholms Litteraturfestival 2020

A.J. Kazinski er et pseudonym for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Makkerparret skriver om den Københavnske politimand Niels Bentzon, som skal opklare en række forbrydelser og det gør han i de internationale bestsellere som Den sidste gode mandSøvnen og døden, Den genfødte morder og Drømmetyderens død. Alle bestsellere, som er blevet udgivet i mere end 25 lande. Alene i Danmark har forfatterparret solgt over 400.000 bøger. Udover deres anmelderroste En hellig alliance og Forfølgerne har Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich også deres eget forlag, hvor de udgiver bøger under navnet Anna Ekberg. Første bind begyndte på Christiansø. Senest har forfatterparret arbejdet sammen med Thomas Rydahl om bogen Mordet på en havfrue, hvor den mistænkte H.C. Andersen tager os med ind i den københavnske underverden anno 1830-40. A.J. Kazinski modtog Det Danske Kriminalakademis debutantdiplom 2010 for bogen Den sidste gode mand og modtog den prestigefyldte franske pris Prix Relay i 2011.

 

I et almindeligt år flytter Litteraturfestivalen rundt med bydagene - men på grund af Corona situationen og de dermed følgende retningslinjer for at minske risikoen for smitte, har vi fået lov til at være stationære i år.
Vi skylder Bornholms Højskole stor tak for at tage imod festivalen med åbne arme.

Sted

Bornholms Højskole, Almindingsvej 35, 3720 Aakirkeby

Pris

Entre: 70,- inkl. billetgebyr – kulturbadge påkrævet - partoutkort kr. 420,- inkl. billetgebyr
Køb billet