Dato og klokkeslæt

6. november 19.30–21.30

Duo Diathéseis

Prisvindende international klaver- og violinduo

Christine Bernsted - Violin og Ramez Mhaanna - klaver

Den klassiske musik skal deles. Både når den klassiske duo performer på en scene, men også i duoens radioprogram CLASH på Radio Loud formidles den klassiske musikgenre verbalt på en ny, frisk måde hvor alle inviteres med på en fantastisk musikalsk rejse. 

De to musikere modtog begge i 2019 Leonié Sonnings talentpris og Carl Nielsen & Anne-Marie Carl Nielsens Talentpris hvorved deres samarbejde startede. De har hver især vundet priser ved konkurrencer såsom Melbourne International Violin Competition, Golden Music Awards i New York, 1st Vienna Music Competition og “Musica Classica” i Moskva.

Fra 2020 er de værter på det klassiske musikprogram CLASH på Radio Loud

Begge musikere er internationale personaer, som både har studeret og turneret i udlandet, bl.a. i Rusland, Østrig, Kina og Australien.

Begge musikere har været udvalgt til at være solister med Det Kgl. Danske
Musikkonservatoriums symfoniorkester og vundet priser ved konservatoriets legatkonkurrencer. Med afsæt i to forskellige klangverdener mødes klaveret og violinen i et mangfoldigt repertoire for klaver- og violinduo. Duoen er et forhold mellem to, et musikalsk drama med konflikt og forening og vi inviterer publikum til at deltage i denne musikalske dialog.

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

DKK 180 inkl billetgebyr