STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

16.–18. feb 10.00–10.45

Klods-Hans af H.C. Andersen

Svanen dansk-tjekkisk dukketeater

Ude på landet var der en gammel gård, og i den var der en gammel herremand, som havde to sønner, der var så kloge at det halve var nok. De ville fri til kongens datter, og det turde de, for hun havde ladet kundgøre, at hun ville tage til mand, den hun fandt bedst kunne tale for sig. Der var også en tredje broder. Men der var ingen der regnede ham med som broder, for han havde ikke sådan lærdom som de to andre, og ham kaldte de bare Klods-Hans. Da Klods-Hans hørte om sine brødres planer, sagde han: ”Hille den, jeg får sådan en lyst til at gifte mig”. Og så drog de tre brødre af sted til slottet, for at prøve deres lykke.

En dukketeater forestilling for hele familien. ( Fra 3 år )

 

Forfatter: H.C. Andersen - Instruktion: Patricie Homolová - Scenografi & dukker: Patricie Homolová – Bearbejdelse: Kim Westi - Komponist: Nikolaj Westi - Medvirkende: Kim Westi

 

Spiller på Svanekegaarden 16.+17.+18. februar - alle dage kl. 10

Sted

Svanekegaarden

Pris

70,- inkl. billetgebyr
Køb billet