Dato og klokkeslæt

26. juli 19.30–22.00

Opera mellem himmel og hav

Opera i Svanekegaardens have

Kgl. operasanger Guido Paevatalu og hans besætning, Niels Jørgen Riis, Camilla Illeborg, Rebecca Forsberg Svendsen i Svanekegaardens skønne have. Det bliver opera, når det er bedst, danske sange og svenske viser, kendte arier - hyggelige anekdoter - store personligheder.
Alt det møder vi denne aften hvor guidOpera kommer sejlende til Svaneke i egen sejlbåd med sangerne som besætning alt for at give Svanekegaardens publikum en fantastisk aften.

Guido Paevatalu - Baryton
Guido har 30 års ansættelse på Det kgl Teater som solist bag sig. Han har sunget over 50 operaer og operetter som solist i operahuse og på festivaler herhjemme, i Skandinavien, Europa og USA, hvor han blandt andet har sunget i Tannhäuser i Houston, Texas og i Tulsa, Oklahoma. I 2008 etablerede han ensemblet guidOpera, der turnerer med kammeropera i Danmark og Skandinavien. Her er han operachef og kunstnerisk leder, instruktør, producent og scenograf. I 2018 stiftede han foreningen Opera mellem Himmel og Hav.

Niels Jørgen Riis - Tenor
Niels Jørgen har været solist på Det kgl. Teater i snart 25 år. Han har sunget over 40 roller, hvoraf de ca. 30 har været i italienske operaer. Han er ridder af Dannebrog og fast tenor i guidOpera. Det var også på teatret at den ældre barytonkollega Guido opdagede denne specielle bornholmer. Resten er en broget historie!

Camilla Illeborg - Sopran.
Camilla er uddannet på det Kongelige Danske Musikkonservatorium og indenfor belcanto stilen i Italien - I 2006 vandt Camilla Illeborg en række prestigefyldte priser I 2016 blev Camilla Illeborg inviteret af Cairo Opera House i Egypten til at synge rollen som Cleopatra/GIULIO CESARE IN EGITTO. Samme sæson bød på rolledebuten Nedda/I PAGLIACCI på Helsingør Kammeropera/guidOpera, samt en række koncerter i Skandinavien.

Rebecca Forsberg Svendsen - Mezzosopran
Rebecca er svenskfødt og er diplom- og solistuddannet fra Det kongelige danske musikkonservatorium i København. Rebecca arbejder både som ensemblesanger på højeste niveau samt som solist i mange forskellige sammenhænge. Rebecca synger gerne barokmusik og samarbejder med Danmarks og Sveriges førende barokensembler og -orkestre. Hun har uropført en lang række nyskrevne værker af nulevende komponister, bl.a. operaen EZRA i Odinteatrets regi. Hun har uddannet sig scenisk i Istanbul hos koreografen Hazal Selcuk. Og så bor hun på Bornholm.

Leif Greibe - Pianist
Leif er uddannet på Det kongelige danske musikkonservatorium i København. Allerede inden sin diplomeksamen i 1992 blev han ansat på Det kgl. Teater som operarepetitør, hvor han siden har arbejdet med mere end hundrede operaopsætninger. Han er kapelmester i guidOpera, medstifter af Helsingør Kammeropera og i sin egenskab af kammermusiker og akkompagnatør har han givet talrige koncerter i Europa, Asien og Nordamerika.

 

 

 

 

Sted

Svanekegardens Have

Pris

kr. 200 inkl. billetgebyr
Køb billet