Dato og klokkeslæt

7. aug–5. sep 13.00–16.00

Bhs Censurerede Forårsudstilling 2021

En lille fotorundtur i udstillingen

 

22 kunstnere med til sammen 49 værker er udtaget til årets udgave af Bornholms Censurerede Forårsudstilling:

Amanda Vedsted Drejer, Ann-Britt Bolvig Andersen, Camilla Grell, Carola Härtel, Christian Bundegaard, Christina Wassberg, Dan Reese, Dan Roy Andersen, Fanny Brendstrup, Gerd Drews, Hanne Gro Larsen, Henning Bech, Jens Astrup, Julie Thesander, Jørgen Messerschmidt, Kasper Munch Julin, Kirsten Smidt Nielsen, Lotte Neupart, Scarlet Daniel, Susanne Enehjelm, Susanne Månsson, Tove Skovgaard.

De 3 censorer Anne Riber, Anne Sofie Meldgaard og Sofie Amalie Andersen samt Fonden Svanekegaardens repræsentant Bettina Køppe er meget tilfredse med censureringen forløb og er sikre på at det bliver en fin og repræsentativ udstilling og glæder sig til ferniseringen på Svanekegaarden 6. august kl. 15.30

 

 

Udstillingen er åben daglig kl. 13 – 16 i perioden fra 7. august - 5. september

 

 

 

 

 

Jens Astrup Helligdommen - vinder af Fonden Svanekegaardens Legatophold

Sted

Svanekegaarden

Pris

kr. 25,- Udstillere og medlemmer af foreningerne Svanekegaardens Venner og SKK samt børn gratis