Dato og klokkeslæt

22. dec–26. feb 00.00–00.00

Bornholms Censurerede Forårsudstilling 2023

Deadline for aflevering af værker søndag 26. februar

Bornholms Censurerede Forårsudstilling er en årlig tilbagevendende censureret udstilling, der afholdes af Fonden Svanekegaarden i Svanekegaardens udstillingslokaler. I 2023 afholdes udstillingen for 26. gang, med fernisering og legatuddeling skærtorsdag 6. april 2023 kl. 17.00 derefter er der åbent torsdag-søndag kl. 13-16 frem til 7. maj.

Værkerne skal være udført indenfor de sidste to år og må ikke tidligere være vist offentligt. Der skal være en tilknytning til Bornholm, f. eks kunstnerens bopæl/uddannelsessted, motivets oprindelse, idéundfangelse osv.

Se vejledning om tilmelding og aflevering af værker via linket

(Foto: Vinder 2022. Rune Lambrecht: Drømmefanger)

Sted

Svanekegaarden