Dato og klokkeslæt

7.–10. jul 10.00–14.00

Eventyrlige Rejsefortællinger

Improteater for Børn

Hvor skal rejsen gå hen? Skal vi til Tyrkiet, Tasmanien eller Thy?

I Eventyrlige Rejsefortællinger er det børnene der bestemmer. Skuespillerne Susanne og Lars bruger nemlig børnenes egne feriefortællinger til at lave én stor fortælling om en rejse. Forestillingen improviseres frem undervejs og hele vejen igennem er børnene med til at finde på hvad der nu skal ske. De kommer med forslag ud fra det de husker fra deres egne ferier. Børnene er ikke bare med til at finde på, de er også med på scenen sammen med de to skuespillere. Børnene kommer på skift på scenen og skal lægge lydeffekter til sjove ferieminder som f.eks. en tur til Vesterhavet, Odense i regnvejr, en tur på vandscooter eller i Tivoli. Derudover inviteres børnene til at agere som skuespillere som en del af fortællingen om eksempelvis den udenlandske kok fra Kreta, der skal lave en pizza, den ene som kokken, den anden som kokkens arme.

Så kom og oplev en helt unik forestilling som bliver skabt i samspil med publikum.

Forestillingen varer cirka 45 minutter

Lars og Susanne er begge en fast del af improteatergruppen Kosmonauterne, hvor de igennem de 15 år gruppen har eksisteret har lavet over 500 shows, både for børn og voksne.

Fotos: Heidi Taymyr

Sted

Svanekegaardens Have eller Teatersal kl. 10 og 14

Pris

DKK 80,- inkl. billetgebyr
Køb Billet