Dato og klokkeslæt

21. juli 18.00–21.00

Opera mellem himmel og hav

Opera i Svanekegaardens have

Igen i år gæster Kgl. operasanger Guido Paevatalu og hans besætning Josefine Andersson, Signe Asmussen, Niels Jørgen Riis og pianisten Leif Greibe Svanekegaardens skønne have. Det bliver opera, når det er bedst, danske sange og svenske viser, kendte arier - hyggelige anekdoter - store personligheder.
Alt det møder vi denne aften hvor guidOpera kommer sejlende til Svaneke i egen sejlbåd med sangerne som besætning alt for at give Svanekegaardens publikum en fantastisk aften.

Tag madkurven med og nyd middagen til den skønneste musik

 

Guido Paevatalu - Baryton

Guido har 30 års ansættelse på Det kgl Teater som solist bag sig. Han har sunget over 50 operaer og operetter som solist i operahuse og på festivaler herhjemme, i Skandinavien, Europa og USA, hvor han blandt andet har sunget i Tannhäuser i Houston, Texas og i Tulsa, Oklahoma. I 2008 etablerede han ensemblet guidOpera, der turnerer med kammeropera i Danmark og Skandinavien. Her er han operachef og kunstnerisk leder, instruktør, producent og scenograf. I 2018 stiftede han foreningen Opera mellem Himmel og Hav.

 

Josefine Andersson - Mezzosopran

Josefine har tidligere studeret på Opera-Akademiet i København og ved Operahögskolan i Stockholm. Hun har bl.a. sunget roller på Det Kgl. Teater i Danmark og i Malmö Operaen. Josefine er også en populær koncertsanger; hun sang bl.a. Rossinis Stabat Mater med Orchestre Symphonique de Bretagne i foråret 2019. Hun er blevet tildelt mange priser og legater såsom det prestigefyldte Jenny Lind legat og Christina Nilsson stipendiet m.fl. Hun blev prisvinder i den store Stenhammar singing competition 2018. 

 

Signe Asmussesn - Sopran 

Signe er én af sin generations mest alsidige og karismatiske sangerinder; en musikalsk kamæleon, som uden problemer boltrer sig i snart sagt alle genrer. Dertil er hun udstyret med sund nysgerrighed og et skarpt gehør. Carmen, Tosca, Musetta i La Bohème, Rosalinde i Flagermusen og Cio Cio San i Madama Butterfly er blot nogle af de mange roller hun har på repertoiret.

 

Niels Jørgen Riis - Tenor

Niels Jørgen har været solist på Det kgl. Teater i snart 25 år. Han har sunget over 40 roller, hvoraf de ca. 30 har været i italienske operaer. Han er ridder af Dannebrog og fast tenor i guidOpera. Det var også på teatret at den ældre barytonkollega Guido opdagede denne specielle bornholmer. Resten er en broget historie!

 

Leif Greibe - Pianist

Leif er uddannet på Det kongelige danske musikkonservatorium i København. Allerede inden sin diplomeksamen i 1992 blev han ansat på Det kgl. Teater som operarepetitør, hvor han siden har arbejdet med mere end hundrede operaopsætninger. Han er kapelmester i guidOpera, medstifter af Helsingør Kammeropera og i sin egenskab af kammermusiker og akkompagnatør har han givet talrige koncerter i Europa, Asien og Nordamerika.

 

 

 

 

Sted

Svanekegardens Have

Pris

kr. 200 inkl. billetgebyr
Køb Billet