Dato og klokkeslæt

7.–9. jul 11.00–14.00

” Den Fantastiske Ferie”

- Comedy for hele familien med Kosmonauterne

Hvor skal rejsen gå hen? Bahamas, Bøhlandet eller Bornholm?

I ”Den Fantastiske Ferie” er det publikum der bestemmer. Skuespillerne bruger nemlig børn og voksnes egne feriefortællinger til at lave én stor fortælling om en fantastisk rejse. Hele vejen igennem er publikum med til at finde på hvad der nu skal ske. De kommer med forslag ud fra det de husker fra deres egne ferier. Og hvis man har lyst kan man også komme med på scenen sammen med de skuespillerne. Man kan for eksempel lægge lydeffekter til sjove ferieminder som f.eks. til Vesterhavets vilde bølger, regnskoven i regnvejr eller en tur i Ekkodalen. Eller man kan blive en del af fortællingen om den udenlandske kok som kokkens arme. Det er interaktivt familieteater når det er allerbedst. Det bliver sjovt, skørt og magisk når vi sammen tager på en helt unik fantastisk ferie sammen.

Forestillingen varer cirka 45 minutter.

Kosmonauterne har lavet comedy i 15 år og lavet over 500 shows, både for børn og voksne.

 

Fredag 7 juli kl.11

Søndag 9. juli kl. 11 

Søndag 9. juli kl. 14

Sted

Svanekegaardens Have eller sal - efter vejret Fredag 7 juli kl.11 Søndag 9. juli kl. 11  Søndag 9. juli kl. 14

Pris

75,- inkl. billetgebyr
Køb Billetter