STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

5. Okt–10. Nov 13.00–16.00

ANNE-BIRTHE HOVE   -  EN RETROSPEKTIV UDSTILLING

LONE SCHIØTZ – "DET DER UDE" - AKVARELUDSTILLING

Fernisering 4. oktober 15.30-17

ANNE-BIRTHE HOVE   -  EN RETROSPEKTIV UDSTILLING

Anne-Birthe Hove (1951-2012) var en af Grønlands betydeligste billedkunstnere.   Mange af hendes værker skildrer forholdet mellem mennesker og natur og afspejler en specifikt grønlandsk identitet og politik.

LONE SCHIØTZ – "DET DER UDE" - AKVARELUDSTILLING

Siddende ude i det, med pensler, farver, vand og papir, mere eller mindre mageligt, og man bliver jo ikke yngre, er jeg temmelig lykkelig.
Udover en dyb og ydmyg taknemmelighed over at opleve mig selv som en del af den natur, jeg har sat mig i, håber jeg da også hver gang, at det vil lykkes at "oversætte" noget af det jeg ser og føler til akvarel

 

Pris kr. 25, gratis for børn og medl. af Svanekegaardens Kunst- og Kulturforening.

Udstillingsperiode: 5. oktober – 10. november. Åben 13 – 16 hver to – søn samt hver dag i skolernes efterårsferie (uge 42)