STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

29. Januar 19.30–21.30

Walt Weiskopf European Quartet

en kvartet af internationalt format

”Worldwide is simply a great modern jazz album, nothing more, nothing less.”
Hos JazzNyt lyder det: “Det er fascinerende, at lytte på så kvalificerede og teknisk stærke musikere, som det er tilfældet på denne plade. Weiskopf er et improvisatorisk overflødighedshorn.”

Steeley Dans saxofonist Walt Weiskopf har igennem de sidste mange år turneret rundt med navne som Brad Mehldau, John Pattituci, Joe Magnarelli og Joe Lock .

Men i de sidste par år har fokus været på turné og samspil med den intet mindre end fantastiske danske rytmegruppe i European Quartet.

Der er derfor tale om lidt af et scoop, og der er en forrygende jazz oplevelse i vente, når Walt Weiskopf European Quartet gæster Svanekegaarden denne januaraften.

Walt Weiskopf - sax
Carl Winther - piano
Andreas Lang - bas
Anders Mogensen – trommer

Med tyve kritikerroste albums og utallige sideman gigs, turnerer Weiskopf fra maj 2020 for sekstende år med Steely Dan på deres Tour i 2020.
Weiskopf har været medlem af legendariske Steely Dan siden 2003. Han startede sin karriere med Buddy Rich-bandet i en alder af 21. I årene siden har han spillet med de bedste moderne jazzmusikere inklusive Brad Mehldau, John Pattituci, Joe Magnarelli, Renee Rosnes, Larry Goldings, Peter Bernstein, Joe Locke, Conrad Herwig, Peter Zak, Billy Drummond, Bill Stewart og Peter Washington for blot at nævne nogle få.
Anført af medstifter og sanger Donald Fagen, har Steely Dan fortsat som et turnerende band siden Walter Beckers død i 2017. Bandet er bedst kendt for hits som "Do it Again", "Reelin 'In the Years", "Josie", "Deacon Blues", "Peg" og "Hey Nineteen" blandt mange andre. Steely Dan billetter sælges på www.steelydanofficial.com.