STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

18. Oktober 15.30–17.30

Kristian Bang Foss - Frank vender hjem (2019)

Mød en forfatter 2 af 6

Såfremt man var tilmeldt forårssæson 2020 - flyttes man automatisk til Efteråret 2020, ønsker man denne refunderet bedes man kontakte kontoret  pr. mail

De flydende grænser mellem komik og tragedie er gennemgående i Kristian Bang Foss’ forfatterskab, som skildrer tilværelsen i udkanten af det etablerede samfunds normer og handlingsmønstre. Forfatteren er nomineret til DR Romanprisen 2020 for 'Frank vender hjem', som skildrer danske klasseforskelle gennem Franks dannelsesrejse fra Hvidovre til Whiskeybæltet. Det er en svær kunst at balancere mellem humor og alvor, men det lykkes på blændende vis for Kristian Bang Foss i samtidsromanen om to familier fra vidt forskellige samfundslag.