Dato og klokkeslæt

11. Juni 19.30–21.00

Tango - Teater O

- en eventyrlig fortælling om en dansk udvandrers utrolige skæbne

Nomineret til Årets Reumert 2019

En mand prøver at få brikkerne i sin familiehistorie til at falde på plads. Hvem var hans oldefar? Hvorfor talte familien aldrig om ham? Og hvad skete der egentlig med ham, da han forsvandt i Argentina?

Tango er historien om en mand, der da han rydder op på sin farmors loft finder frem til familiens dybeste hemmelighed og ud af hvorfor man aldrig danser i hans familie. Det er historien om at vælge sig selv og følge sin passion. 

En musikalsk fortælling om at turde være sig selv, fortalt af en argentinsk tangoguitarist og en dansk skuespiller, om en oldefar som man nok kunne lære noget af. Hvis man tør!

Idé og manuskript: Lars Dammark
Instruktør: Asta Kamma August
Scenograf: Carsten Wittrock
Dramaturg: Anne Majgaard Basse
Musik: Alejandro Sancho
Lysdesign: Mik Manley Andersson
Bygger: Ole Funch
Kostumer: Birgitte Nisbeth

Medvirkende: Alejandro Sancho og Lars Dammark

Anmelderne skrev:
"Lars Dammark spiller fuldstændig fænomenalt i denne dobbeltrolle som både sig selv og sin oldefar. Han taler lavmælt om sin stolthed over at have arvet oldefaderens mørke udseende og hans vilde temperament. Samtidig spiller han på hele sit eget udtryksregister, når han forklarer om sin oldefars lidenskabelige forhold til tangoen: begejstringen, ironien, stædigheden, distancen ... Og han fortæller om oldefars første par tangosko med oprigtig ærefrygt: Skoene bliver symbolet på længslen efter tangoen, men allermest symbolet på længslen efter at finde sig selv." Anne Middelboe, teateravisen.dk

Forestillingen er produceret i samarbejde mellem Teater O, Black Box Theatre og Nørregaards Teater.