STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

8.–17. Mai 13.00–16.00

Henry Heerup på Bornholm FLYTTES TIL 2021

- fra Heerup Museum til Svanekegaarden

Fra Heerup Museets hjemmeside - læs mere i linket til højre.

Billedkunstneren Henry Heerup har en unik plads i dansk kunsthistorie. Med sin karakteristiske stil satte han sit præg på datidens kunstscene, hvor især hans nyskabende skraldekunst og enestående bidrag til udbredelsen af grafik står som afgørende højdepunkter. I dag huskes Heerup for sit farverige, fantasifulde og symbolfyldte udtryk samt for sin karismatiske personlighed. Mange af hans bekendtskaber videregiver stadig anekdoter fra de mindeværdige år i haven på Kamstrupvej 96 i Rødovre.

Mennesket og kunstneren Heerup blev med andre ord folkeeje – med en ganske særlig plads i såvel voksnes som børns hjerter.

Mere om selve udstillingen følger snarest

Udstillingen flyttes til 2021 pga Corona-situationen