STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

29. Mai 19.30–21.30

Nicky Pagels - f…... med Svanekegaarden . FLYTTES

og din hjerne..... - Mentale tricks

Flyttes - NY DATO følger

Bornholmske Nicky Pagels er specialist i psykologiske eksperimenter, manipulerende mind tricks og vildledende tekniker, der forfører publikum på en intens og nærværende måde.

Man kommer med garanti til at føle sig i godt selskab med Nicky Pagels, men man kommer også til at blive underholdt og tænke ”hvad i alverden skete der lige der?”

Nicky Pagels har et publikumstække og et overblik, der er gennemgående for hans optræden. Selv de største skeptikere  bliver forundrede over Nickys manipulationsevne og den er ikke til at gennemskue.


Publikum siger:
“Vi følte os godt underholdt af Nickys Pagels show! Det var spændende, og vi var alle en del
af showet fra start til slut. Nicky formår at gøre psykologisk manipulation til underholdning på en sjov og charmerende
måde.” 


”Ingen vidste, hvem årets gæst var, og alle blev meget overraskede. Ikke mindst de skeptiske. Hvordan det lykkedes Nicky at kalde den mest skeptiske publikummer op og lave en tankelæserøvelse med, vides ikke. Det havde en enorm effekt, og alle deltog aktivt og interesseret efterfølgende.  Nickys show satte alle mulige fantasier i gang og bagefter var der en hel times vild diskussion hos personalet, om hvordan han gjorde det. - Ingen kom frem til plausible forklaringer."