Dato og klokkeslæt

18. April 15.00–17.00

Nothing 'bout Me - AFLYST

en Sting-cabaret fra Café Liva

AFLYST 18. APRIL
Pga forlængede restriktioner er forestillingen flyttet fra 13. februar til 18. april - bemærk spilletidspunkt
Evt refusion af billetter sker ved at sende en mail til Booking@svanekegaarden.dk med angivelse af konto nummer, navn og antal billetter. Bemærk at pga hjemsendelse svarer Svanekegaardens kontor KUN fredage.
Billetterne kan IKKE refunderes via Ticketmaster
Kærligheden er altoverskyggende og har uendelige afskygninger, men uanset hvor tætte man bliver og hvor længe og/eller intenst man er sammen – ved man aldrig helt præcist, hvad der foregår i éns bedre halvdels indre.
Med udgangspunkt i komponisten, tekstforfatteren og musikeren Sting’s sangskat gennem de sidste 40 år, fortælles et utal af historier om kærlighed – kærlighed ikke bare til den eneste ene, men osse til de små ting; til familien; til sig selv; til livet – ja, kort sagt til alt.
Bag cabaretten står makkerparret Jacob Morild og Morten Wedendahl fra Café Liva, som osse stod bag succésserne Love Me Do - en Beatles-cabaret & Måske Ku Vi - en Sebastian-cabaret.
- Flyttet fra 13. februar