Dato og klokkeslæt

25. Juli 19.30–22.00

Christian Hede - skandinavisk country & folk noir

Musik til de sene aftener og tidligste morgener.

Christian Hede er et ikke ubeskrevet blad på den danske scene, han har turneret Europa tynd med adskillige projekter. Blandt andet BellHound Choir og senest Jesper Binzer solo.

Nogle befinder sig bedst med den ene fod i skyggerne og ansigtet i solen. Christian Hede er sådan en sangskriver. Et moderne bud på skandinavisk country. Vigtigst af alt er ordene og nærværet, som to stolper i det univers, Christian Hede forsøger at skabe omkring både sine sange og sin optræden.

Med en opvækst på Bornholm og et søgende sind, er der ikke noget at sige til, at horisonterne altid har virket dragende på de skumringssange, som guitaristen og sangeren forfølger. Men der er sket et skift i melodier og temaer over et år, som på alle måder har krævet fordybelse.

Christian Hede er genfødt som outlaw-country sanger med helt nye numre om håb i helvede og tvivl i maven. De kan høres på Christian Hedes debutalbum “Hovedspring I Tom Pool”, der udkommer på Glorious Records i efteråret 2021. 

På Svanekegården kan du opleve Christian Hedes sange i et trioformat med Mads Folmer og Rune Kjeldsen, som begge har bidraget stort til albummets sange i studiet.