Dato og klokkeslæt

18. Nov–18. Dez 13.00–16.00

Sabber – en original papirklipper

Unikke papirklip på Svanekegaarden

Fantasifulde, fabulerende og finurlige papirklip af mennesker, maskiner, dyr og underjordiske trolde af Jens Jakob Sabber Jensen (1938-2005). Sabbers papirklip er ganske unikke. De sammenlignes gerne med H.C. Andersens elegante og mere enkle klip, men Sabbers værker var mere varieret og fulde af humor.

Sabber forsøgte at leve af sin kunst og klippede lejlighedsklip til fødselsdage, firmaer, foreninger, færgeselskaber og tandlæger, samt plakater til museer og biblioteker. Andre af hans papirklip er store kunstneriske værker, som imponerer og får beskueren til at stoppe op, beundre og undres. 

Udstilling 18. nov – 18. dec. (åbent tors-søn kl. 13-16)
Fernisering og bookrelease torsdag 17. november kl. 17-18.30

På Svanekegaardens hjemmeside kan du læse mere om udstillingen.