Dato og klokkeslæt

12. Juli 12.00–17.00

Bornholms Plademesse - Aflyst

Sommer edition

Vi er kede af desværre at måtte aflyse dette års plademesse pga. for få tilmeldinger, vi håber dog på at vi kan gøre det en anden gang. 

Så kan du godt glæde dig, når Bornholms Plademesse i samarbejde med Svanekegården laver plademesse. Fredag d.12. juli fra kl. 12-17, kan du på Svanekegården opleve pladesamlere fra ind- og udland, som sælger ud af deres samlinger. Øens pladebutikker vil også være repræsenteret, og samlet set er der et meget stort udvalg af lp-plader i mange forskellige genrer - hiphop, rock, pop, dansk, Heavy, og meget mere. På messen vil der desuden være fremvisning af plejemidler, og man kan opleve, hvordan man renser og passer bedst på sine plader. Vil du sælge, kan du kontakte Thomas på tlf. 51899536. Vi ses til Bornholms Plademesse - nu også i Svaneke.