STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

31. aug–29. sep 13.00–16.00

Kirsten Klein - Øjeblikke af Nærhed

Kazuyo Imai i teatersalens foyer

FERNISERING FREDAG 30. AUGUST KL. 15.30-17

I Udstillingssalen udstiller Kirsten Klein:

Øjeblikke af nærhed…..

Svaneke har fra min tidligste barndom haft en helt særlig plads i mit hjerte.

At bevæge sig hen over klipperne ved Hammerslet, tangen og vandet med den helt specielle duft, klippernes former og skiftende farver har givet mig en dybtliggende kærlighed til sten og klipper. Oplevelsen ved at springe fra klippe til klippe og se den spændende verden der gemmer sig mellem stenene er uforglemmelig, og minderne bliver levende når jeg møder tilsvarende lokaliteter andre steder i verdenen. Minderne fra barndommen ved at bade mellem disse klipper i morgenlyset eller på de lune eftermiddage at lægge sig på de solvarmede klipper.

Den svundne verden i huset på kanten af byen, hvor tiden stod stille og alting synes uforanderligt……..

 

I udstillingssalen vises samtidig akvarel og grafik af Kazuyo Imai

Den japanske kunstner Kazuyo Imai’s kunstværker handler altid om den natur, der omgiver hende. Imai skitserer planter og blomster, vinden og lyset, ensomhed og glæde, minder og forløsning og bruger akvarellen nærmest som en brise i det grønne. Desuden arbejder Kazuyo Imai med grafik som en metode til at give sin indre historie dybde.

Igennem de år, hun er kommet på Bornholm, har naturen her påvirket hende dybt. Hun inspireres af lyden af bølger og farver i havet, ligesom hun inspireres af naturen på bjergsiden, hvor hun bor i Japan.

 

Udstillingerne er åbne dagligt frem til 29. september

 

 

Sted

Svanekegaardens Udstilling samt Teatersalsfoyer

Pris

Kr. 25, dog gratis for børn og medlemmer af Svanekegaardens Kunst- & Kulturforening