STAGING VERSION

Kalender

Arrangementer

fredag 29. maj

 • 19.30–21.30

  Flyttes - NY DATO følger

  Bornholmske Nicky Pagels er specialist i psykologiske eksperimenter, manipulerende mind tricks og vildledende tekniker, der forfører publikum på en intens og nærværende måde.

  Man kommer med garanti til at føle sig i godt selskab med Nicky Pagels, men man kommer også til at blive underholdt og tænke ”hvad i alverden skete der lige der?”

  Nicky Pagels har et publikumstække og et overblik, der er gennemgående for hans optræden. Selv de største skeptikere  bliver forundrede over Nickys manipulationsevne og den er ikke til at gennemskue.


  Publikum siger:
  “Vi følte os godt underholdt af Nickys Pagels show! Det var spændende, og vi var alle en del
  af showet fra start til slut. Nicky formår at gøre psykologisk manipulation til underholdning på en sjov og charmerende
  måde.” 


  ”Ingen vidste, hvem årets gæst var, og alle blev meget overraskede. Ikke mindst de skeptiske. Hvordan det lykkedes Nicky at kalde den mest skeptiske publikummer op og lave en tankelæserøvelse med, vides ikke. Det havde en enorm effekt, og alle deltog aktivt og interesseret efterfølgende.  Nickys show satte alle mulige fantasier i gang og bagefter var der en hel times vild diskussion hos personalet, om hvordan han gjorde det. - Ingen kom frem til plausible forklaringer."

  Læs mere

mandag 1. juni

 • 15.30–17.30

  De skiftende årstider er nøje sammenhængende med dansk selvforståelse. Ligesom vejret.

  Indtil videre.

  Klimaændringerne kan vise sig at få indflydelse på den nationale sang, hvis man en dag ikke kan synge, at urten og busken står i skjul i sne, men er druknet i kyndelmissemonsunen og smeltende indlandsis.

  Men hver måned har i den klassiske danske tradition haft sin tekst og/eller sang. 

  November har ifølge Henrik Nordbrandt sin særlige markering i gentagelsens tegn, men ellers har forskellene været så tydelige at måned for måned har danskerne levet livet og taget omkostninger og glæder med.

  Nogle gange ganske vist også med lån udefra som Mozarts maj-sang. Men ellers.

  Vi tager året fra en begyndelse og taler og synger os igennem…

  Læs mere

torsdag 4. juni

 • 19.30–22.00

  Gå ikke glip af en skøn aften med humoristisk historiefortælling, improviseret jamming, og mesterlig blues, spillet med virtuositet og hjerte!

  Musikken er i højsædet når Lothar udforsker bluesen i landdistrikterne, Mississippi og Piedmont, bevæbnet med guitar og resonator guitar. Han spiller trommer og hi-hat med fødderne, mens han synger og spiller guitar. Det er fascinerende at se på, men man husker ham dog mest på den hæse stemme, som lyder, som kom den fra en gammel slidt og ensom vagabond, med høje kilometertal.

  Nande deler Lothars passion for country blues, men tilfører også en blanding af prewar »juke joint« blues og boogie til showet. Nande er kendt som en udadvendt sanger og mundharpespiller, men spiller her også jewharp, jug, skeer, vaskebaljebas og percussion.

  Sæt disse to begavede musikere sammen, og resultatet er en overbevisende blanding af blues stilarter med en naturlig løs »vibe«. Tim Lothar og Peter Nande elsker denne musikstil – og at spille sammen. De har det sjovt på scenen og de tager publikum med på turen.

  Læs mere

søndag 7. juni

 • 15.30–17.30

  Jazz i Svaneke med Den Faste Trio, Thor Backhausen, Lars Juul og Michael Friis, og dagens gæst: Elith "Nulle" Nykjær Jørgensen er bl.a. kendt fra sin egen gruppe "Nulle & Verdensorkestret", som har eksisteret siden slutningen af 1980'erne, og hvor han spiller klarinet.

  I 11 år lavede han TV sammen med Poul Nesgaard på "Ungdomsredaktionen".

  Som musiker spiller Elith Nykjær både klarinet, altsaxofon og mundharmonika.

  Nulle er stadig godt fremme på beatet og aktiv på den danske jazzscene, hvor han arbejder sammen med alle aldersgrupper og kommer vidt omkring.

   

  Arr. Musikhuzet

  Læs mere

tirsdag 9. juni

 • 19.30–22.00

  Arr er flytte fra 4. april til 9. juni

  I juni 2020 turnerer Jakob Svendsen landet rundt med sit fjerde onemanshow. Og denne gang bliver det meget anderledes.

  “Jeg har fundet ud af, at det morsomme og unikke ligger i samspillet med publikum. Jeg er vild med at møde publikum i showet” fortæller Jakob, og derfor har han besluttet at lade publikum få magten i dette show.
  For hvorfor skal det være komikeren på scenen der bestemmer hvilken retning showet skal gå? Er det ikke mere oplagt at lade publikum vælge retningen?

  Gennem en række valg i showet får publikum lov at bestemme handlingen, hvilket vil sige at hverken de eller Jakob ved hvordan showet ender. Med sin energiske, intelligente og personlige stil er Jakob præcis den komiker der kan agere i den spontanitet der kommer til at opstå på sådan en aften.

  “Det bliver nok en smule kaotisk, for jeg skal prøve at holde styr på hvor publikum leder os hen, og alle aftener bliver forskellige. Og jeg glæder mig, for det bliver helt sikkert sjovt. Seriøst! Vi skaber showet sammen! Og så ender jeg nok med at have forberedt flere jokes end folk hører på den enkelte aften. For når publikum får magten, så er det også dem der vælger.”
  Netop valg bliver omdrejningspunkt i showet. Livet er fyldt med valg. Skal du vælge det ene eller det andet? Hvad nu hvis dit valg betyder at du kommer til at gå glip af noget? Ethvert valg med-fører et fravalg - men kan vi overhovedet acceptere det i dag, hvor FOMO (Fear Of Missing Out) ligger så grundlæggende i vores kultur?
  Og selv hvis du lader være med at vælge, så vælger du faktisk.
  Så vælg at købe din billet, og vær med til at bestemme når Jakob Svendsen Giver Publikum Magten.
  Jakob Svendsen vandt Danish Open i stand-up i 2010.
  Alle tre tidligere onemanshows har nomineret ham til Talentprisen til ZULU Comedy Galla (2015, 2016 og 2018).
  Derudover kender du ham fra ZULU Comedy Fight Club LIVE, utallige standupshows i hele landet, fra podcasts og radio - og nu også snart som ham hvor du bestemmer handlingen i hans show.

  Læs mere

fredag 19. juni

 • 18.30–20.30

  Arrangementet er aflyst pga Corona pandemien

   

  Improklinikken er en københavnsk impro-comedy teatergruppe, som går på scenen uden manuskript eller indstuderede replikker. De medvirkende skuespillere spiller små korte improviserede scener, ud fra stikord, som vores publikum giver undervejs, kombineret med egne skøre indfald og påfund.

  Improteater minder om Hatten Rundt eller Rundt på Gulvet, som du måske kender fra tv.
  ImproKlinikken har mange gange bevist, at de kan skabe overraskende historier ud fra kun ét eneste ord fra publikum.

  Gruppen er kendt for sine små, korte scener, fyldt med morskab, altid fornyende og med uventede påfund, skabt i nuet.
  ImproKlinikken har et meget tæt, sprudlende forhold til sit publikum, der altid bliver en naturlig og bestemmende del af showet.

  ImproKlinikken består af skuespillere mellem 28-52 år og blev dannet for fire år siden.

  De har deltaget i DM i Impro samt to gange til ZULU Comedy Festivalen, Danmarksindsamlingen samt Knæk Cancer-kampagnen. De optræder tit til fordel for godgørende formål og i 2019 gik 25 procent af gruppens overskud således til Børn, Unge & Sorg.

  Impro-comedy er improviseret teater, som udvikles i nuet på scenen efter kreative input fra publikum. Det betyder, at skuespillerne "finder på", følger hinanden og omstiller sig til nye scenarier, plots og karakterer som scenen udvikles. For skuespillerne betyder det, at intet er aftalt eller indøvet på forhånd. Det eneste som er aftalt, er hvilke scener som skal spilles. Al input til scener kommer fra publikum.

  Læs mere

torsdag 25. juni

 • 19.30–21.30

  Jacob Artved er et af de største talenter på jazzscenen i dag og har med sine bare 21 år en meget dyb forståelse for musikken og har bidraget med koncerter i hele landet og store dele af Europa samt USA. Jacob flyttede til New York City i sommeren 2018 hvor han har haft base lige siden og gjort sig stærkt bemærket for sit talent.

  Jacob får selskab af sine venner fra New York, nogle af de mest respekterede og benyttede musikere på jazzscenen i dag, nemlig bassist David Wong, pianist Jeb Patton og trommeslageren Billy Drummond. De har mødt hinanden i New York og har dannet denne gruppe på baggrund af deres fælles forståelse for musikken. Også selvom der er 40 års forskel på yngste og ældste.
  De tre amerikanere og Jacob Artved har hver især spillet med jazz pionerer som: Sonny Rollins, Roy Haynes, Hank Jones, Louis Hayes, Jimmy and Albert "tootie" Heath, Roy Hargrove, Bill Charlap, Tom Harrell osv...

  Jacob Artved indspillede sit nyeste album på Jazzhus Montmartre under Copenhagen Jazzfestival 2019 sammen med David Wong, Jeb Patton og ingen ringere end legendariske trommeslager Louis Hayes (som spillede med bl.a. Julian Cannonball, Horace Silver, John Coltrane).

  Så gå ikke glip af denne unikke mulighed for at høre jazz i særdeles verdensklasse med en af Danmarks største talenter og hans gruppe fra New York.

  Læs mere

søndag 5. juli

 • 15.30–17.30

  Bornholmske Bjarke Mogensen har lovet at sørge for en fantastisk eftermiddag med masser af god og spændende musik og en overraskelse

  Læs mere

mandag 6. juli

 • 16.00–23.23

  Tilmeldingsfrist for elever: Onsdag den 1. april 2020 

   

  Læs mere her

  Læs mere

tirsdag 7. juli

 • 16.00–23.23

  Tilmeldingsfrist for elever: Onsdag den 1. april 2020 

   

  Læs mere her

  Læs mere

onsdag 8. juli

 • 16.00–23.23

  Tilmeldingsfrist for elever: Onsdag den 1. april 2020 

   

  Læs mere her

  Læs mere

torsdag 9. juli

 • 16.00–23.23

  Tilmeldingsfrist for elever: Onsdag den 1. april 2020 

   

  Læs mere her

  Læs mere

fredag 10. juli

 • 16.00–23.23

  Tilmeldingsfrist for elever: Onsdag den 1. april 2020 

   

  Læs mere her

  Læs mere

mandag 13. juli

 • 16.00–23.00

  Tilmeldingsfrist for elever: Fredag den 15. maj 2020 

   

  Læs mere her

  Læs mere