STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

5. december 15.30–17.30

Loussine Azizian og Jakob Kullberg

Violin og Cello koncert

Program:

B.Martinu (1890-1959): Duo nr.1 & Duo nr.2

Z.Kodaly (1882-1967): Duo for violin og cello

Loussine Azizian er uddannet klassisk violinist ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og under Professor Gerhard Schulz på Universität für Musik und darstellende Kunst, Wien. Hun vandt allerede som 17-årig sin første internationale musikkonkurrence – 1. pris ved den prestigefyldte Jeunesses Musicales-konkurrence i Bukarest, Rumænien.

Cellisten Jakob Kullberg, der ligeledes har vundet priser ved såvel nationale som internationale solist- og kammermusikkonkurrencer, er solistuddannet i Amsterdam og København med videregående studier i London, Zagreb og Wien. Han er i dag ansat som celloprofessor ved Royal College of Music, London.

Loussine Azizian og Jakob Kullberg spillede for 10 år siden sammen for første gang. I januar 2021 vil de uropføre en dobbeltkoncert skrevet specifikt til de to musikere af den prisvindende komponist Nicklas Schmidt. De to musikere vil blive ledsaget af Kristiansand Symfoniorkester, dirigeret af Stefan Solyom. Azizian og Kullberg vil efterfølgende indspille deres første CD sammen. CD’en, der udgives af Walkway Records og udkommer i 2021, vil foruden en verdenspremiereindspilning af den netop nævnte dobbeltkoncert indeholde to Martinu-duo’er for violin og cello.

 

Sted

Svanekegaardens Teatersal

Pris

Alm. kr. 180 og kr. 120 for unge u. 25 år inkl. billetgebyr
Køb billet