STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

4. juni 19.30–22.00

Tim Lothar & Peter Nande FLYTTES til NY DATO

Country blues når det er bedst

Gå ikke glip af en skøn aften med humoristisk historiefortælling, improviseret jamming, og mesterlig blues, spillet med virtuositet og hjerte!

Musikken er i højsædet når Lothar udforsker bluesen i landdistrikterne, Mississippi og Piedmont, bevæbnet med guitar og resonator guitar. Han spiller trommer og hi-hat med fødderne, mens han synger og spiller guitar. Det er fascinerende at se på, men man husker ham dog mest på den hæse stemme, som lyder, som kom den fra en gammel slidt og ensom vagabond, med høje kilometertal.

Nande deler Lothars passion for country blues, men tilfører også en blanding af prewar »juke joint« blues og boogie til showet. Nande er kendt som en udadvendt sanger og mundharpespiller, men spiller her også jewharp, jug, skeer, vaskebaljebas og percussion.

Sæt disse to begavede musikere sammen, og resultatet er en overbevisende blanding af blues stilarter med en naturlig løs »vibe«. Tim Lothar og Peter Nande elsker denne musikstil – og at spille sammen. De har det sjovt på scenen og de tager publikum med på turen.

Sted

Svanekegaarden

Pris

120 kr inkl. billetgebyr
Køb billet