Dato og klokkeslæt

7. maj 19.30–21.30

Schneidermann & Ramhede

- mere eller mindre jazz med de 2 fra Magtens Korridorer

Niklas Schneidermann og Anders Ramhede behøver som medlemmer af Magtens Korridorer vel ikke nærmere præsentation. Men…

Anders Ramhede er jo i dén grad kendt som hårdtslående og knivskarp trommeslager i Magtens Korridorer! Men han kommer fra jazzen og har endda gået til det omme i USA i gamle dage. Nu vender han tilbage til jazz-rødderne.

Med sig har han Niklas Schneidermann omme fra arbejdet i Magtens Korridorer. Udover det alle ved, har Niklas osse som solo-artist og sanger udgivet to albums, hhv. “Runaway” i 2016 og “Udansk//Nudansk I//II” i 2018 med ca. 50 efterfølgende koncerter rundt i hele landet.

Ved siden af deres i dén grad fortsatte virke i Magtens Korridorer tager de nu på tur med et helt nydannet band for at præsentere, fortolke og fremføre det bedste af det kendteste jazz med et strejf af rock - og omvendt!

Naturligvis leveret med et glimt i øjet og serveret med en kølig pilsner
samt almindelig pral og historier fra de varmere lande.

I jazzens anledning har de allieret sig med verdenseliten i form af pianisten Jesper Hertz og kontrabassisten Søren Lund, som begge er “rigtige” musikere… Slå det selv op på Google ;-)

Sommer og efterår 2020 bød på ensemblets første koncerter til stor fornøjelse for såvel publikum som orkester - og fornøjelsen fortsætter med bl.a. dette besøg på Svanekegaarden

ARRANGEMENTET ER FLYTTET pga Covid-19 restriktioner - NY DATO 7. MAJ (tidl. 5. marts) - For refusion af købte billetter send kontonr., navn samt antal til booking@svanekegaarden.dk 

Sted

Svanekegaarden

Pris

DKK 180 inkl. billetgebyr
Køb Billet