Dato og klokkeslæt

5.–6. aug 10.00–11.00

Tegneri, Trut og Twaaang!

Forrygende fortællekoncert med Franz og Andreas

Tomt papir og en tusch toptunet til tosserier. En jazzet trompet. Og en guitar klar til swingende strengelege. Det er ingredienserne, når forfatter, musiker og illustrator Franz M.H. Bomberg og guitarist Andreas Ugorskij inviterer børn og deres voksne ind i et univers med finurlige fortællinger og musikalsk krudt til både ørerne og fødderne.

Publikum kan vente sig historier om tossede trolde, farverige får og en helt særlig hattebutik. Forbered jer på masser af grin, jazzede toner og skøre påfund, når Franz med børnenes hjælp livetegner og Andreas binder fortællingerne sammen med lækker musik, hvor der også bliver plads til både sang og dans.

Medvirkende:
Ord, tusch og trompet: Franz M.H. Bomberg
Vokal og guitar: Andreas UgorskijSted

Svanekegaardens Teater Sal

Pris

Kr. 85 inkl. billetgebyr
Køb billet 6/8