Dato og klokkeslæt

22. oktober 11.00–12.00

Dukketeater på Svanekegaarden

"Baskervilles Hund” - en (lidt) uhyggelig historie

I efterårsferien, spiller Svanekeaktørernes lille udbrydergruppe atter engang dukketeater for børn og barnlige sjæle. Måske ikke lige for børn, der er alt for små! For i år er det nemlig en lidt uhyggelig forestilling, de har gang i.

Det er dukketeaterforestillingen ”Baskervilles Hund” med den mystiske detektiv Sherlock Holmes og hans mangeårige gode ven Watson i vanlig aktion. En noget barsk forestilling med en vild hund og skyderier midt på gaden. Et mysterium, som på bedste vis er en sag for Holmes og Watson.

Om det lykkes dem at opklare sagen, kan man få at se, hvis man møder op.

Det er Karin Elisabet Holm Sørensen og Lars Bitsch, der endnu engang har gang i de små papir - pap – figurer på de tynde metal pinde, i de gamle dukketeater-rammer Det kgl. Teater, fra det legendariske Prior dukketeater. 

Denne gang har de fået en hjælper, ja faktisk flere. Tom Kristensen har været behjælpelig med special kulisser. Lars Johansen har fundet lyde og lydeffekter. Desuden er han vores lydmand undervejs i forestillingen. Og så har Orla Søborg Madsen lavet lyseffekter, samt spiller med i selve forestillingen, da det krævede flere mandlige stemmer, end Lars og Karin selv kunne klare.

Mød op og få en oplevelse af de store i de små rammer, dukketeater rent faktisk er.

Mange teaterglade hilsne

Lars B. og Karin

Billetter bestilles på Booking@svanekegaarden.dk el 56497372. Der er gratis adgang, men stærkt begrænset antal af billetter, grundet at det er små forhold, der spilles under

Sted

Svanekegaarden

Pris

Gratis. Billetter bestilles på Booking@svanekegaarden.dk el 56497372