Dato og klokkeslæt

3. december 15.30–17.30

Klassisk koncert i international klasse

Jakob Kullberg og Loussine Azizian

Denne eftermiddag skal vi i selskab med to fantastiske musikere nyde:

J.S. Bach - 1. Suite cello i G-dur

Præludium
Allemande
Courante
Sarabande
Menuet I & II
Gigue

J.S.Bach – Partita nr.2 for violin i d-mol
Allemande
Courante
Sarabande
Gigue
Chaconne

PAUSE

Z.Kodaly – Duo for cello og violin

1. Allegro serioso, non troppo
2. Adagio – Andante
3. Maestoso e largamente, ma non troppo lento- Presto

De to musiker er: 

Cellisten og multitalentet Jakob Kullberg er en af de mest respekterede danske musikere. Han er kendt for sine meget personlige, frygtløse fortolkninger – en spektakulær skikkelse på den internationale musikscene, der igen og igen udfordrer den etablerede forestilling om ’den klassiske cellist’.

Internationalt er Jakob Kullberg særlig rost for sine opførelser af cellokoncerter fra det 20. og 21. århundrede. Han er utroligt flittig som solist og anerkendt for en karriere, der udforsker mulighederne for at spille klassisk og ny musik på nye måder.

Han har besøgt mange af verdens bedste orkestre, blandt andre Royal Philharmonic Orchestra i London, BBC Philharmonic, og mange flere – desuden er han fast underviser på Svanekegaardens Cello MasterClass

Loussine Azizian er født i Armenien og har spillet violin, siden hun kom til Danmark som 7-årig. Hun har studeret i solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium samt på Universität für Musik und darstellende Kunst i Wien. Hun har vundet førstepriser ved flere internationale musikkonkurrencer og har spillet koncerter i bl.a. Tyskland, Østrig og Schweiz. Desuden er hun kunstnerisk leder og grundlægger af ensemblet Kristiansands Symfoniorkester med 15 års erfaring som solist, kammermusiker og orkestermusiker.

 

Pris

Pris 180 kr. & unge u. 25 kr. 100 inkl. billetgebyr
Køb Billet