Dato og klokkeslæt

20. juli 19.30–21.00

Tue West Band 2022

Nærværende og altid aktuelle sange om livet

I knap 20 år har Tue West opholdt sig på sin egen musikalske platform og har samtidig været en bestanddel af 00'ernes store generation af dansksprogede sangskrivere. Nærværende og altid aktuelle sange om livet er omdrejningspunktet og den udtryksfulde og improviserede tilgang til musikken er en stor del af musikerens dna. Altid med et dynamisk set up, med plads til bredde i lyd og retning, der går hånd i hånd med fordybelsen i det traditionelle håndværk som sangskriver og fortæller.

Seneste udgivelser:
Den 5. november udgav Tue West sit første album i 5 år: “Frihed Til At Være En Fange”. I Perioden siden sidste album, “Der er ingen der venter på os” (2016), har han udsendt en EP og en håndfuld singler.
Ydermere er sangskriveren repræsenteret i den 19. Udgave af Højskolesangbogen med sangen “Hvad tænker Ingrid på” Eslund/West.

Både albummet og livebandet flirter med inspiration fra 70/80’ernes guitarkoryfæer, med den dansksprogede poesi som det fortællende midtpunkt.
Bagkataloget og de nye sange bliver fortolket af livebandets rejse rundt i den improvisationsprægede folk/rock og i nærværet og energien.


Tue West Band:
Jeppe Gram: Trommer
Line Marianne: Vokal, Keys
Albert Raft: Bas, Saxofon, Vokal
Tue West: Vokal, Guitar

Sted

Svanekegaardens have (I tilfælde af dårligt vejr, flytter vi ind)

Pris

kr. 180 inkl. billetgebyr
Køb Billet