Dato og klokkeslæt

4. marts 19.30–22.00

Bobo Moreno and the Soul Shakers

Passioneret soul med musikalske ekvilibrister

Siden Bobo Moreno i 80’erne fik sit gennembrud, har han været en af landets mest populære sangere, og det er ofte ham, der er blevet ringet efter til de store TV-shows mm. Han har arbejdet med mange store, danske musiknavne som f.eks. Sanne Salomonsen, Birthe Kjær og D-A-D.

Som en af de få mestrer han mange musikalske genrer og bevæger sig lige ubesværet i genrer som pop, jazz og soul. Og det er netop soulmusikken, som er omdrejningspunktet i Bobo Moreno & The Soul Shakers.

De fire musikere har en fælles passion for denne musikgenre, hvor de alle får lov at folde sig ud som de ekvilibrister, de er, og hvor publikum garanteres en fantastisk stemning til den dejlige musik.

Kjeld Lauritsen - nylig modtager af den prestigefyldte Ben Webster pris - spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld har udgivet seks albums i eget navn foruden et par med Big Band.

Uffe Steen på guitar mestrer hele spektret fra rå blues over swingende jazz til rockballader. Nærmere præsentation burde være overflødig, men det kan dog nævnes at Uffe også har modtaget den Ben Webster prisen. Spilleglæde, stor musikalitet og en evne til at løfte ethvert band op er hans kendemærker. Uffe Steen spiller bl.a. i Shades Of Blue og Grarup Allstars

Trioen kompletteres af den virtuose trommeslager Esben Bach, der er en af de travleste musikere på den danske rock- blues- og jazzscene. Hans eminente teknik og store kendskab til mange stilarter gør ham til det ideelle valg til gruppen. Hans groovy trommespil høres bl.a. i med Uffe Steen i Grarup Allstars.

Sted

Svanekegaarden

Pris

Kr. 200
Køb Billet