Dato og klokkeslæt

16. april 15.30–17.30

Vi Går Aldrig Hjem

- bedre end lykkepiller

”Vi Går Aldrig Hjem” handler om to ældre kvinder, som lever efter mottoet: ” Livet er måske ikke den fest du håbede på - men mens du er her kan du li`så godt danse ”

Den henvender sig til alle generationer og handler om at leve i nuet. ”Vi Går Aldrig Hjem” er en vitaminindsprøjtning, en musikalsk forestilling, hvor der spilles og synges rock, pop og viser fra mange årtier. Forestillingen er ikke kun underholdning for underholdningens skyld. Den handler om at holde humøret højt og livet i gang, så godt som man nu kan. Det er vigtigt at grine, ikke mindst ad sig selv. Selvhøjtidelighed, det kan vi ikke bruge til noget.

Der kommer mange emner på bordet, bl.a. computere, mobiltelefoner, børnebørn, dårlig samvittighed, ensomhed, hukommelse, venskaber, hensynsbetændelse, at holde sig form, klimakteriet, svigt, humøret, positivitet, døden og at man aldrig bliver for gammel til en flirt. Det kunne ligeså godt være vores egne historier de to damer fortæller - der er plads til masser af latter - men også en enkel tåre eller to.

Medvirkende: Susanne Breuning, Bente Eskesen & Robin Haslund Buch

Instruktion & Koreografi: Susanne Breuning, Bente Eskesen

Producent: Louise Schouw Teater

 

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

Pris Alm. 200 kr.; +65 160 kr. u/25: kr. 100 inkl. billetgebyr
Køb billet