Dato og klokkeslæt

15. maj 15.00–17.00

Malene Mortensen Group & Benjamin Koppel

fra klassisk jazz til smooth crooner RnB.

Svanekegaarden glæder sig til at endelig kunnebyde denne fantastiske kvintet velkommen - BEMÆRK spilletidspunkt

Malene Mortensens nye sound er en finurlig leg med melodier og rytmer. Den er rig på akkordfarver og melodiske momenter - fra den klassiske jazz til smooth crooner RnB. Et stjernespækket hold leverer sprød backing til Malenes vidunderlige stemme. Repertoiret er overvejende Malenes egne sange og enkelte af Malenes yndlings standarder

Musikere:

Malene Mortensen – sang, guitar

Benjamin Koppel – saxofon

Søren Baun – klaver, keys, kor

Jesper Bodilsen - bas

Jeppe Gram – trommer

 

Malene Mortensen er en af de mest prominente, danske jazzsangere med et ekstraordinært CV. Hun har tourneret I det meste af verden, og hun har indspillet under eget navn siden 2003.

Malene Mortensen udgav sit første album i en alder af 21 år. Fra begyndelsen af karrieren har hun arbejdet sammen med store musikere som Niels-Henning Ørsted Pedersen, Alex Riel, Chris Potter, Mike Stern, Avishai Cohen, Christian Sands, Terreon Gully, Chad Wackerman, Adam Rogers, Niels Lan Doky o.m.a.

Tiden, hvor hun var et ungt og lovende talent, er for længst passeret; Hendes stemme har mange farver, hendes fraseringer er langt mere udfordrende, og hendes klangfarve udvikler sig for hver ny udgivelse.

Malene er en artist af internationalt format; hun har passeret stadiet med ungdommelig weltschmerz. I dag omfavner og udtrykker hun også alt det positive, hvilket ikke altid er lige så nemt, som det lyder.

Malene Mortensen har optrådt på jazzscener I stort set alle europæiske lande, Mellemøsten, USA, Australien og store dele af Asien med sin egen trio, big bands eller som featured solist i forskellige sammenhænge – senest på torne med Kid Creole & The Coconuts.

 

Benjamin Koppels musikalske baggrund har dybe familiære rødder. Han er barnebarn af den berømte klassiske komponist Herman D. Koppel og søn af musiker og komponist Anders Koppel, som havde stor international succes med Savage Rose og er kendt som en af sin generations største beatmusikere. Koppel-familien spænder genremæssigt bredt, fra klassisk til jazz og pop, og Benjamin Koppel mestrer det hele til perfektion.

Saxofonist og komponist Benjamin Koppel er en af sin generations mest prisvindende musikere og kendt for sin alsidighed og virtuositet.

Blot 15 år gammel dannede han sit første band og har medvirket på over 50 indspilninger. Hans musikalske samarbejder spænder vidt, hvilket har gjort ham til en internationalt efterspurgt musiker. Som solist og bandleder har han blandt mange andre spillet og indspillet med  Phil Woods, Jim Hall, Alex Riel, Anders Koppel, Michala Petri, Adam Nussbaum, Randy Brecker, Chano Dominguez, David Sanchez og Sheryl Crow.

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

Kr. 250 inkl billetgebyr
Køb Billet