Dato og klokkeslæt

27. februar 17.00–19.00

Swingin´ Duets

Mads Mathias præsenterer Vivian Buczek

En del af Vinterjazz 2022

Musikelskere i alle aldre kender de klassiske duetter som i generationer har forsødet vores kærlighed til vokaljazz: Ella og Louis, Ray Charles og Betty Carter, Tony Bennett og Lady Gaga….alle har de leveret ikoniske øjeblikke som vi bliver ved med at vende tilbage til.

I Danmark er vi i de sidste år blevet forkælet af Mads Mathias og hans stilsikre bud på en crooner af i dag. Med sin personlige vokal og afvæbnende humor har han begejstret et stort publikum der rækker langt udenfor landets grænser.

På denne turné præsenterer Mads Mathias for første gang den vidunderlige svenske sangerinde Vivian Buczek for et dansk publikum. Med sit virtuose og charmerende bud på en jazzdiva anno 2021 har Vivian taget publikum og anmeldere i broderlandet med storm.

Sammen med en delikat swingende og lydhør rytmegruppe af højeste kaliber vil Vivian og Mads Mathias tage egne sange og evigtgrønne evergreens under kærlig behandling.

Publikum kan se frem til en unik koncertoplevelse i selskab med Vivian, Mads Mathias og stjernebandet. Et kærligt kig tilbage til klassikerne og et bud på nutidig vokaljazz af international klasse.

Lineup:

Mads Mathias - vocal, Vivian Buczek - vocal, Jesper Bodilsen - bass, Zier Romme - piano, Martin Andersen- drums 

Sted

Svanekegaarden

Pris

Kr. 180 og u. 25 kr. 100 - inkl billetgebyr
Køb Billet