STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

8. oktober 19.30–22.00

The Copenhagen Soul Trio

feat Niels HP

Bag den kollektive betegnelse The Copenhagen Soul Trio finder vi tre musikere, der i det sidste årti har været med til at præge den danske musikscene i adskillige sammenhænge inden for mange stilarter.

Med en klassisk lyd der bevæger sig i grænselandet mellem soul, jazz og gospel, og med artister som Ray Charles, Sam Cooke, Al Green og Alvin Robinson som tydelige inspirationskilder, har trioen spillet for udsolgte huse i København, og har høstet mange roser for deres smittende glæde og udadvendte energi.

Til denne kocert får trioen fornemt selskab af en af Danmarks absolut største stemmer, Niels HP, der gennem ,sin medvirken i orkestret Ridin' Thumb har været med til at sætte en skyhøj standard indenfor soulgenren i Danmark, efterfulgt af flere anmelderroste udgivelser i eget navn.

Lineup: Niels HP - vokal, Michael Blicher - saxofoner, Dan Hemmer - orgel, Snorre Kirk - trommer

Sted

Svanekegaardens Teatersal

Pris

Alm. kr. 180,- u25/studiekort kr. 100,- Begge inkl. billetgebyr