Dato og klokkeslæt

16. oktober 10.00–11.00

Papa Kotji

Django – en sand historie!

Kom med på en veloplagt udflugt med sigøjnerjazztrioen Papa Kotji, når de med fuld fart i mol, fortolker den fantastiske historie om den geniale og stilskabende mesterguitarist, Django Reinhardt. Django kunne spille så hurtigt, at hans fingre de brændte.

Og du skal osse være med, så husk at medbringe din luftguitar. Men pas nu på du ikke spiller så hurtigt, at dine fingre smelter!

’Django – en sand historie!’ er en interaktiv musikalsk historie og en rejse ind i den franske ”Swing Manouche” – eller ”Gypsy Jazz”. Guitaristen Django Reinhardt skabte sin musik fra 1920’erne og frem til sin død i 1953.

Papa Kotji er en stærkt sammentømret trio, der har turneret med deres koncertfortælling om Django i 6 år i Sverige og Danmark. I 2018 udgav de LP’en “Macho Drom”, som betyder ‘en herre god rejse’ – kom med på sådan een, når Papa Kotji giver koncert!

Lineup: Jesper Lund Jakobsen: basbalajka og fortælling, Andreas Ugorskij: guitar, Jacob Kolkur: guitar

Sted

Svanekegaardens Teatersal

Pris

Voksne kr 95,- Børn kr. 70,-
Køb billet