STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

24. november 15.30–17.30

LEONARDOS VERDEN

v. redaktør, cand. mag Rikke Kühn Riegels.

I år er det 500 år siden Leonardo da Vincis døde - og den estimerede filosof Carl Henrik Koch påtog sig opgaven at kaste lys over en af den vestlige kulturs største og mest fascinerende skikkelser i sit store værk LEONARDOS VERDEN.

Rikke Riegels har som redaktør fulgt tilblivelsen af det pragtfulde værk på nærmeste hold. Vi føres tilbage til renæssancens Italien, hører om Leonardos liv, hans verdensbillede og kunstneriske virke – og foredraget ledsages naturligvis af et rigt billedmateriale.

Rikke Riegels er cand. mag i filosofi og æstetik. Sideløbende med forlagsarbejdet har hun arbejdet med maleri og har i den sammenhæng opholdt sig en del i Italien og studeret renæssancekunst.

Sted

Svanekegaardens teatersal

Pris

kr. 100,- inkl. billetgebyr, kr. 75,- for medl. af Svanekegaardens Kunst- og Kulturforening.