STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

22. juli 19.30–21.30

Celebrating Stan Getz with

Christina von Bülow, Claus Waidtløw, Henrik Gunde, Kasper Tagel & Janus Templeton. 

Christina von Bülow og Claus Waidtløw er to af Danmarks mest anerkendte saxofonister. De har kendt hinanden i mere end 30 år, men optræder ikke ofte sammen. Det råder de bod på ved denne eksklusive turné, hvor de hylder en af deres fælles helte, den amerikanske tenorsaxofonist Stan Getz. 

Sammen med et nyt orkester fortolker de titler fra bossanova-albummet ‘Getz/Gilberto’, som blev et skelsættende album for amerikaneren og definerede Getz’ lyd for eftertiden i kombinationen af jazz og bossanova. Der vil også være fortolkninger af klassikerne fra andre af amerikanerens legendariske diskografi som ‘Stan Getz and The Oscar Petersson Trio’.

Line up:
Christina von Bülow – altsaxofon
Claus Waidtløw – tenorsaxofon
Henrik Gunde – klaver
Kasper Tagel – bas
Janus Templeton – trommer

Stan Getz var en af jazzens største ikoner, kendt for sit melodiske og bløde spil. 
Fra 1958-1961 boede Getz i København og han var med til, at sætte den berømte jazzklub Montmartre på verdenskortet. 
I 1964 indspillede han bossanova albummet ”Getz/Gilberto”. Det blev en af jazz historiens største udgivelser og netop hans fortolkning af bossa nova blandet med jazz, blev et evigt "trademark" for Getz’ musikalske udtryk.

Sted

Svanekegaardens Teatersal

Pris

Kr. 200 - Unge u. 25 samt studerende kr. 120 inkl billetgebyr
Køb billet