STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

25.–26. jul 09.00–12.00

Popsi og Krelles sommercirkus

for de 0-5 årige

Så er der sommercirkus igen, og der skal der synges, danses, trylles og Løwi kommer selvfølgelig også på besøg! 

Forestillinger begge dage kl. 9 og 11

Hvem er Popsi og Krelle:

POPSI OG GUITAR-KRELLE Vi er Popsi og Guitar-Krelle. Popsi er et syngende krammedyr. Guitar-Krelle er Popsi’s guitarspillende bedste ven. Vi brænder for at skabe masser af glæde hos børn – særligt de mindste 0-5 år. Danmark har en utrolig stor og dejlig børnemusik-sangskat, og vi elsker at synge de gamle sange, som både forældre og bedsteforældre kan synge med på. Og så er der fagterne. Børn elsker fagter, og fagterne har mange andre fordele, når man skal lære nye tekster og i det hele taget bare blive bedre til at tale. Vi har en baggrund i musik- og komponistbranchen, så derfor kommer der også flere og flere af vores egne sange på repertoiret.

Læs mere og køb billetter på deres hjemmeside (Link til højre)

 

Popsi og Krelle blev kendte på Youtube under navnet Pixitrolden, men nu har de taget springet – de har sagt deres arbejde op og kalder sig nu konsekvent, Popsi og Krelle.De  fleste spor af Pixi er væk på deres Youtube-kanal, som har et imponerende besøgstal med over 20 millioner visninger på deres videoer. 

Sted

Svanekegaardens teatersal - i tilfælde af godt vejr rykker vi uden for i haven Forestillinger begge dage kl. 9 og 11

Pris

kr. 95 - købes via linket - kan ikke købes på Svanekegaarden
Køb billet