STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

7. september 19.30–21.30

Beefeaters

Den legendariske danske bluesrockgruppe er tilbage på en visit

Den legendarisk danske bluesrockgruppe Beefeaters fik i november 2017 genudgivet deres debutalbum på Universal Music.
I sentresserne var bandet toneangivende på den danske rockscene sammen med navne som Young Flowers, Steppeulvene og Poul Dissing. Anført af Peter Thorup og organisten Morten Kjerumgaard Reumert var gruppen i 1967 det førende danske undergrundsorkester med tilhørende lysshow. De spillede support for navne som Jimi Hendrix, Jeffertson Airplane og Pink Floyd.

Nu genopstår bandet for en tid med den originale organist og eneste gennemgående medlem Morten Kjerumgaard ved roret. Han har allieret sig med sanger og guitarist Frederik Schnoor (Freddy and the Phantoms), bassiste Torben Guldager (Wrong Side Of Vegas / Peppermint B) og trommeslager Rune Rene Hansen (Sorte Fugle / Freddy and the Phantoms).
Beefeaters anno 2018 spiller en række livekoncerter med udgangspunkt i musik fra Beefeaters legendariske studiealbum "Beefeaters" og "Meet You There".

Morten Kjerumgaard Reumert udtaler:
I 1971 sagde jeg definitivt farvel til den danske rockscene og det store publikum der holdt af Beefeaters. Jeg lovede mig selv, at kom der en dag en mulighed, hvor jeg kunne genoptage det musikalske udtryk Beefeaters havde sidst i 60'erne ville jeg gribe den. Det kan jeg nu - takket være disse tre fantastiske unge musikere.

Lineup:
Morten Kjerumgaard Reumert: Keys og Hammond Orgel
Frederik Schnoor: Guitar og Vokal
Torben Guldager: Bas
Rune René Hansen: Trommer og perc.

"Det er meget muligt, at Beefeaters’ storhedstid ligger halvtreds år tilbage, men med den nye besætning ligner de et nutidsrelevant bluesrock-band med mange af de største dyder i behold. Ikke blot var de instrumentale færdigheder i top, der var også masser af oprigtig spilleglæde."  - Blues News Dk (Koncert i Randers - juni 2019)

"  Tiltalende triumfer på sætlisten havde Beefeaters i grad også da de gik på hovedscenen kl. 21 lørdag. Bandets eneste originalmedlem er Morten Kjærumgaard på orgel – og han fik heldigvis masser af spillerum, og understregede et helt unik niveau efter danske forhold. Guitarist og sanger Frederik Schnoor – sang bedre end nogensinde – og leverede guitarsoloer, der ikke behøver gemme sig i skyggesiden fra salig Peter Thorup. Bandet og dets tre nye yngre medlemmer har i den grad formået at få ånden fra dengang til at danse, som en nyrenset pibe, der er blevet stoppet med frisk kvalitetstobak."  - Citat fra Anmeldelse fra Kun For Forrykte Festival, 2019. 

Sted

Svanekegaardens Teatersal

Pris

kr. 150 inkl. billetgebyr
Køb billet