STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

28. september 15.30–17.30

Hvordan ligger det med kærligheden? En Kærligheds Cabaret

med Susanne Breuning og Rasmus Krogsgaard

En stresset og selvisk journalist arbejder hektisk på en artikel om kærlighed som skal afleveres inden deadline. Men han har et svagt hjerte, som til sidst bukker under for presset. Og svævende mellem liv og død konfronteres han pludselig med alle de kvinder, som har betydet noget for ham. Mor, farmor, ungdomsflirten, konerne... Og på den måde tvinges han til at forsøge at se kærligheden i øjnene. Men lykkes det inden "deadline"?

Susanne Breuning og Rasmus Krogsgaard fortæller historien gennem 20 af Knud Pheiffers mest kendte og elskede sange, som i moderniseret form afspejler kærligheden i 2019 - tilsat mobiler, computere, stress, karriereræs og store verdensledere.

Præseenteret af Louise Schouws Teater

Sted

Svanekegaardens Teatersal

Pris

Alm: kr. 190,- +65: kr. 150,- U.25/studiekort: kr. 100,- alle inkl. billetgebyr
Køb billet