STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

15. september 15.00–17.00

Sune de Souza Schmidt-Madsen – Kannibalens Lov

Bornholms Litteraturfestival 2019

Redaktionschef for skønlitteratur på Lindhardt og Ringhof, oversætter og forfatter Sune de Souza Schmidt-Madsen præsenterer sin første roman Kannibalens Lov – og fortæller om forlaget.

Romanen handler om en ung dansker, som efter sine forældres død beslutter sig for at rejse til Brasilien. Hans fars ungdomsven, forretningsmanden Viktor Holbrandt, er blevet en indflydelsesrig og magtfuld spiller i det brasilianske samfund, og fortælleren søger tjeneste i hans virksomhed SPARTA. Gradvis kommer fortælleren dybere og dybere ind bag facaden på militærdiktaturet, og da det endelig går op for ham, hvem det er, han selv arbejder for, må han træffe et skæbnesvangert valg.

Sted

Arr. foregår i: Banken Gudhjem - Brødegade 6, 3760 Gudhjem

Pris

kr. 80 inkl. billetgebyr + Kulturugebadge
Køb billet