STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

16. september 17.00–19.00

Mathilde Walther Clark - Lone Star

Bornholms Litteraturfestival 2019

Mathilde Walter Clark er født og opvokset i Danmark hos sin danske mor, men tilbragte somrene i USA hos sin amerikanske far. Hun har udgivet flere romaner og har været tilknyttet dagblade og magasiner som fast klummeskribent, fx litteraturklummen i Information. Gennem sine personlige essays i bl.a. Politiken, Weekendavisen og Information har hun endvidere markeret sig som en af sin generations fremmeste essayister.

Lone Star handler om en far og en datter og om alt det der adskiller dem. Om familie og tilhørsforhold og om at overvinde enorme afstande. Lone Star er nomineret til DRs Romanpris 2019 og er blevet solgt til udgivelse i USA på Deep Vellum Publishing i efteråret 2020 eller foråret 2021.

 Kr. 100 inkl. billetgebyr + Kulturugebadge

Sted

Arr. finder sted i Gaias Atelier, Godthåbsvej 29A, 3751 Østermarie

Pris

Kr. 100 inkl. billetgebyr + Kulturugebadge
Køb billet